PG-Immanuel

Kraanvogelstraat 1 Amersfoort

Meer-dan-vijftig-bijeenkomst

Deze ochtenden waren oorspronkelijk bedoeld voor onze 50-plussers.

De bijeenkomsten waren zo gewild, dat er van lieverlee steeds meer ‘nog-niet-50-plussers’ naar deze bijeenkomsten kwamen.

Thans bedoelen we met 50-plus dat we er naar streven dat er meer dan 50 mensen zullen komen.

Deze bijeenkomsten worden over het algemeen op de 3e donderdag van de maand gehouden in de kerkzaal. Kijkt u ook even op onze agenda. Aanvang 10.30 uur. De ochtenden staan onder leiding van Jaap Engberts en Ruud Molensky.

U wordt ontvangen met koffie en er is veel gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. De ‘officiële’ bijeenkomst begint met gebed en samen bekende liedjes zingen.

Een meer-dan-vijftig-bijeenkomst in coronatijd

Het programma is zeer divers en varieert van een bijbelstudie, een film, een discussie, een getuigenis, tot een informatief programma.

Het programma wordt afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd met soep en meer heerlijks.

Ook is er altijd gelegenheid voor persoonlijk gebed.

Belangstelling? IEDEREEN is WELKOM!!