PG-Immanuel

Kraanvogelstraat 1 Amersfoort


Spanje

In Spanje wordt de familie Deelen door onze gemeente ondersteund. Hieronder een kort getuigenis.

Aart en Ronie kwamen tot de Heer toen zij resp. 15 en 17 jaar oud waren en zij werden door de Heer geroepen om naar het zendingsveld te gaan. Beiden hebben ze een Bijbelschoolopleiding gevolgd en een taalstudie.

In 1965 is Ronie in Colombia aangekomen om als zendelinge te gaan werken en in 1968 is Aart, vanuit Schotland, in Colombia aangekomen.

Zij trouwden in 1969. Tot 1978 werkten ze als zendeling in Colombia, met evangelisatie, bijbelonderwijs, verpleging en als voorganger in gemeenten als belangrijkste werkzaamheden. In die tijd kregen zij drie kinderen. 


Daarna woonden Aart en Ronie vier jaar in Nederland, waar Aart oudste was in de Volle Evangelie Gemeente in Alblasserdam en Ronie en de kinderen wat Nederlands leerden. Zij kregen een nieuwe roeping van de Heer om in Zijn dienst te gaan werken en werden uitgenodigd om naar Spanje te komen. Vanaf 1982 wonen ze in Spanje.


Ze geven bijbelstudies, doen evangelisatiewerk, hebben gemeenten gesticht en als voorganger gewerkt.

 

In de laatste jaren ligt het accent vooral op evangelisatiewerk en de oprichting van de NCF (beweging voor evangelisch verpleegpersoneel) in Spanje. 


Inmiddels is Ronie helaas overleden.


Hier vindt u de laatste nieuwsbrief van Aart.Terug naar uw keuze

Terug naar het begin